Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ


Ένα έγγραφο των Ιλλουμινάτων με τίτλο « Αθόρυβα όπλα για ένα Σιωπηρό πόλεμο » βρέθηκε το 1986 σε ένα αγορασμένο από δεύτερο χέρι υπολογιστή της ΙΒΜ. Έφερε την χρονολογία 1979. Θεωρείτε ότι περιέχει την τακτική της Ομάδας Bilderberg από το 1950. Είτε είναι αληθινό είτε όχι νομίζω ότι όλοι θα δούμε σε αυτό την σημερινή πραγματικότητα.


« Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι η απλούστερη μέθοδος εξασφάλισης ενός αθόρυβου όπλου και απόκτησης ελέγχου του λαού είναι να κρατήσουμε τους ανθρώπους ασυντόνιστους και αδαείς όσον αναφορά βασικές αρχές του συστήματος από την μία, και από την άλλη συντηρώντας τη σύγχυση, την έλλειψη οργάνωσης και την διάσπαση της προσοχής τους με ασήμαντα θέματα.
Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής :
1. Χαλαρώνοντας τις νοητικές τους λειτουργίες και υπονομεύοντας τις πνευματικές τους δραστηριότητες, παρέχοντας ένα χαμηλής ποιότητας πρόγραμμα δημόσιας εκπαίδευσης σε τομείς όπως είναι τα μαθηματικά, η λογική, ο σχεδιασμός και η οργάνωση συστημάτων και η οικονομία, και αποθαρρύνοντας την δημιουργικότητα και την επιδεξιότητα.
2. Δεσμεύοντας τα συναισθήματά τους, ενισχύοντας τη φιληδονία και την μαλθακότητα και εδραιώνοντας την υποταγή τους σε συγκινησιακές και υλικές δραστηριότητες με τους εξής τρόπους :
· Εξαπολύοντας αδιάκοπα ύβρεις και επιθέσεις ( νοητικός και συναισθηματικός βιασμός ), μέσω ενός καταιγισμού σεξ, βίας και πολέμων από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας – ιδιαίτερα τηλεόραση και εφημερίδες.
· Προσφέροντάς τους αυτά που επιθυμούν – σε υπερβολικό βαθμό – «σκουπίδια αντί για αληθινή σκέψη» και στερώντας τους αυτά που πραγματικά έχουν ανάγκη.
· Ξαναγράφοντας την ιστορία και τους νόμους και φέρνοντας τους ανθρώπους αντιμέτωπους με μια παραποιημένη πραγματικότητα και δημιουργία, ικανή να μετατοπίσει την σκέψη τους από τις προσωπικές τους ανάγκες σε περίτεχνα χαλκευμένες εξωτερικές προτεραιότητες. Οι προτεραιότητες αυτές αποδυναμώνουν το ενδιαφέρων τους και την δυνατότητα εντοπισμού των αθόρυβων όπλων της τεχνολογίας του κοινωνικού αυτοματισμού.
Γενικός Κανόνας : η σύγχυση αποφέρει κέρδος. Όση περισσότερη είναι η σύγχυση, τόσο μεγαλύτερο το κέρδος. Γι’ αυτό η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα και στην συνέχεια να προσφέρονται λύσεις.
Εν συντομία :
Μ.Μ.Ε. : κρατήστε την προσοχή των ενηλίκων μακριά από τα αληθινά κοινωνικά ζητήματα και αιχμαλωτίστε την σε ασήμαντα πράγματα.
Σχολεία : κρατήστε τα παιδιά μακριά από την αλήθεια των μαθηματικών, της οικονομίας, των νόμων και της ιστορίας.
Ψυχαγωγία : κρατήστε την ψυχαγωγία στο κατώτερο δυνατό επίπεδο.
Εργασία : δουλειά, δουλειά, δουλειά, χωρίς καθόλου χρόνο για σκέψη.

Πίσω στην φάρμα με τα ζώα.
( Επαναστάτης της συνείδησης, David Icke, Εκδόσεις Έσοπτρον, Αθήνα 1998)

1 σχόλιο:

katerina είπε...

Παρόλη την σύγχισή μου, συνειδητοποιώ ότι αυτό το σχέδιο βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή...

SYNC ME @ SYNC GreekBloggers.com
 
www.e-referrer.com