Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Κάποτε θεωρείτο συνωμοσιολογία . Τώρα που όλοι οι πρωτεργάτες και συνεργάτες το ομολογούν απροκάλυπτα γιατί δεν τους πιστεύουμε ;
Δ ι α β ά σ τ ε


Ο ίδιος ο Τζώρτζ Μπούς στην επίσημη ομιλία του περί νέας τάξης πραγμάτων είπε κατά λέξη: "We are coming to a New World Order. The 21st century is arriving like an Illumination of a thousand lights" (γνωστό Ιλλουμινατικό σύνθημα).

Γκόρντον Μπράουν – Πρωθυπουργός Μ.Βρετανίας. (11/11/2008). « Η διεθνής οικονομική κρίση δίνει τη μοναδική ευκαιρία για την δημιουργία μιας αληθινά παγκόσμιας κοινωνίας……. Η Βρετανία, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη κρατούν τα κλειδιά στη διαμόρφωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.»

Θεόδωρος Πάγκαλος (από ΕΘΝΟΣ της Κυριακής 30 Απριλίου 2006.) « Συνολικά η ιδέα της « παγκόσμιας διακυβέρνησης » έχει εδώ και καιρό πάψει να είναι μια ουτοπική αναφορά. Είναι μια συγκεκριμένη πολιτική προοπτική που ερευνάται από διπλωματικά επιτελεία και διανοούμενος στον κόσμο όλο…… Μόνη λύση, εμφανίζεται να είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου αντιπροσωπευτικού οργάνου διακυβέρνησης που θα διαθέτει κανόνες λειτουργίας, μηχανισμούς καταστολής και τιμωρίας αποτελεσματικούς και θα στηρίζεται στην συναίνεση των πέντε μεγάλων δυνάμεων που είναι : ΗΠΑ, Ρωσία, Ενωμένη Ευρώπη, Κίνα και Ινδία.»

Σιμόν Πέρες ,Αρχηγός του εργατικού κόμματος του Ισραήλ (Από ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, Τετάρτη 23 Ιουλίου 2003) Σύμφωνα με το σχέδιο του Πέρες, η περιοχή της παλιάς Ιερουσαλήμ με τα μνημεία που θεωρούνται ιερά για Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, θα ονομαστεί παγκόσμια πρωτεύουσα και χρέη δημάρχου θα εκτελεί ο γ.γ. του ΟΗΕ. Το Ισραήλ διεκδικεί την Ιερουσαλήμ για πρωτεύουσα του κράτους, συμπεριλαμβανομένου και του αραβικού ανατολικού τμήματος της.

Όσο δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο εχθρός και δεν τον κλειδώνουμε σαν στόχο θα μιλάμε κάθε φορά για τα παιδιά των Παλαιστινίων που σκοτώνονται, τα παιδιά των Αφγανών που σκοτώνονται, τα παιδιά του Ιράκ, τα παιδιά της Σερβίας, της Κύπρου κλπ.
Η αλήθεια είναι μία. Γι’ αυτόν τον εχθρό είμαστε όλοι αναλώσιμοι.

Και τελειώνω με κείμενο από τα πρωτόκολλα της Νέας Τάξης :
« Πόσο οξυδερκείς ήταν οι παλιοί σοφοί μας που μας έλεγαν ότι για να πετύχει κάποιος ένα σκοπό, δεν πρέπει να διστάσει ούτε μπροστά στα μέσα που θα χρησιμοποιήσει ούτε και στον αριθμό των θυμάτων που θυσιάστηκαν. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SYNC ME @ SYNC GreekBloggers.com
 
www.e-referrer.com