Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ

Είναι πολύ δύσκολο, όταν η ανθρωπότητα έχει κατηχηθεί για πολλά χρόνια σε μια συγκεκριμένη οπτική της ιστορίας και της πραγματικότητας, να αποδεχθεί κάποιος την ύπαρξη μιας άλλης θεώρησης της ιστορίας της ανθρωπότητας. Αμφισβητώντας όμως την κατεστημένη αντίληψη και κοιτώντας τα πράγματα με μια άλλη ματιά , μεμονωμένα γεγονότα παίρνουν την ιδιότητα ενός ακόμα κομματιού μιας εικόνας πάζλ .
Η ιστοσελίδα αυτή πραγματεύεται την θεωρία της ύπαρξης μιας αδελφότητας που δρα πολλά χρόνια, σε σημείο να έχει φτάσει σήμερα να ελέγχει, σε μεγάλο βαθμό, την οικονομία, την πολιτική και τις δραστηριότητες των μυστικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο.
Μιλάμε για την αδελφότητα των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ που έχει σχέδιο την παγκόσμια κυριαρχία κάτω από την ονομασία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Η ελίτ της αδελφότητας, στην οποία περιλαμβάνονται οι αυτοκρατορίες των Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ, διαθέτει έξι γνωστούς οργανισμούς για τις συγκαλυμμένες δραστηριότητες της: το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Bilderberg, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και τα Ηνωμένα έθνη. Κέντρο αυτής της αυτοκρατορία ελέγχου βρίσκεται η μυστική οργάνωση της στρογγυλής τράπεζας.

Σύμφωνα με μια άποψη , η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα καθιερωθεί για να προωθήσει την επανεμφάνιση ενός «Μεσσία», η στέψη του οποίου έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στον ανοικοδομημένο Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ στην θέση που βρίσκεται τώρα το τέμενος του Ομάρ. Ο καινούργιος αυτός «Μεσσίας» θα φαίνεται να αξιώνει μια εξ αίματος καταγωγή από τον βασιλιά Δαυίδ διαμέσου του Ιησού, της Μαρίας της Μαγδαληνής και των απογόνων τους ( Μεροβιγγειακή δυναστεία). Σε αυτό τον σκοπό ήταν ταγμένοι και οι Ναΐτες.
Υπάρχουν ερευνητές που υποστηρίζουν ότι πίσω από τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ κρύβεται ο Εωσφόρος, άλλοι υποστηρίζουν ότι εμπλέκονται εξωγήινοι με εχθρικές διαθέσεις, άλλοι ενδογήινοι , Νεφελίμ ή δαίμονες.
Φίλοι μου δεν έχει σημασία εάν εσείς πιστεύεται ότι όλα αυτά είναι παραλογισμοί, από την στιγμή που η αδελφότητα αυτή τα πιστεύει και εργάζεται για την δημιουργία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός Παγκόσμιου στρατού και μιας Παγκόσμιας θρησκείας , η δράση της μας επηρεάζει όλους.
Αυτή την χρονική στιγμή φαίνεται σαν να έχουν επιταχυνθεί οι προσπάθειές της. Υπονομεύουν την παγκόσμια οικονομία, την οποία και ελέγχουν, για να αφανίσουν και την τελευταία εμπιστοσύνη των λαών προς τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις.
Γράφουν στο Πρωτόκολλο 3 :
«Το μίσος ( της παρούσας κατάστασης ) θα μεγαλώσει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η οποία θα σταματήσει τις χρηματιστηριακές συναλλαγές και θα ακινητοποιήσει τη βιομηχανία. Θα δημιουργήσουμε με όλες τις καταχθόνιες μεθόδους που διαθέτουμε … μια παγκόσμια κρίση και ταυτόχρονα θα εξαπολύσουμε στους δρόμους πλήθη εργατών. Τα πλήθη αυτά θα αρχίσουν με ευχαρίστηση να χύνουν το αίμα εκείνων που μέσα στην απλοϊκότητά της άγνοιάς τους, φθονούν από την κούνια τους. Κατόπιν, θα μπορούν να λεηλατήσουν τις περιουσίες τους. Δεν θα αγγίξουν όμως ουδέποτε τις δικές μας, διότι η στιγμή της επίθεσης θα είναι γνωστή σε μας και θα έχουμε λάβει τα μέτρα μας για να την προστατέψουμε».

Υπάρχει περιθώριο αντίδρασης από την ανθρωπότητα; Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο.

1 σχόλιο:

Masterpcm είπε...

Δεν θα μπορούσα να πώ, ότι υπάρχει, για να αντιδράσει κανείς πρέπει να γίνει ορατός ο εχθρός. Να πιστεύει δηλαδή κατ΄αρχάς στην ύπαρξή του. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν αντιδρά.

Με δεδομένο λοιπόν το αστίρικτο, σε πρώτη ματιά του κοινά σκεπτόμενου ανθρώπου, δεν υπάρχει περιθώριο αντίδρασης.

Όταν ενδεχομένως υπάρξει, θα είναι αργά.

SYNC ME @ SYNC GreekBloggers.com
 
www.e-referrer.com