Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ " ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ "

Θα επιχειρήσω ένα σενάριο εξηγώντας γιατί γίνονται τα γεγονότα στην Παλαιστίνη.

  1. Το Ισραήλ για να πετύχει τον στόχο του χρειάζεται ειρήνη με τους Παλαιστίνιους. Από την στιγμή που δεν το έχει καταφέρει με διάλογο ή ανταλάγματα προχωρά σε στρατιωτική επιχείρηση με σκοπό μετά από αυτή να μην μπορεί να υπάρξει καμία αντίδραση από μέρος των Παλαιστίνιων. Το Ισραήλ θέλει να ελέγχει τα Ιεροσόλυμα χωρίς να έχει ανα πάσα στιγμή τον φόβο μιας Παλαιστινιακής Ιντιφάντα.
  2. Η Ελληνοορθόδοξη εκκλησία είναι εμπόδιο, γι' αυτό με κάποιο τρόπο πρέπει η Ελλάδα να χάσει τα Πατριαρχικά εδάφη στην περιοχή και ο Πατριάρχης τα δικαιώματα που έχει στους Αγίους Τόπους.
  3. Το Τέμενος του Ομάρ είναι εμπόδιο. Ένας σεισμός μετά την στρατιωτική επιχείρηση θα ήταν βολικός ώστε να καταρεύσει. Το Τέμενος του Ομάρ είναι χτισμένο πάνω στην θέση που βρισκόταν ο Ναός του Σολομώντα.

Σκοπός των κινήσεων αυτών είναι η οικοδόμηση του τρίτου ναού του Σολομώντος.

Θυμίζω μερικά γεγονότα :

  1. Ο ναός θεμελιώθηκε επισήμως το 2000 οπότε έγιναν τα πρώτα επεισόδια καθώς και η αρχή της νέας Ιντιφάντα των Παλαιστινίων.
  2. Στις 22 Ιανουαρίου 2004 η Πιστή Κίνηση Του Λόφου του Ναού έστειλε γράμμα στον Πάπα Ιωάννη-Παύλο ΙΙ στα οποία αναφέρει :" Εις το όνομα του Θεού του Ισραήλ, καλεισθε άμεσα να επιστρέψετε την Ιουδαϊκή Λυχνία του Νού και τα άλλα σκεύη του Ναού και τους θησαυρούς στα Ιεροσόλυμα, απαραίτητα για τον Ναό που σε σύντομο χρόνο πρόκειτε να αναγερθεί ...".
  3. Ο ραββίνος Μεΐκόβερ έχει κατασκευάσει ήδη όλα τα σκεύη του ναού εκτός απο αυτά του ιερού.
  4. Τα κομμάτια του ίδιου του οικοδομήματος του Ναού μεταφέρθηκαν στην Παλαιστίνη απο την Αμερική όπου κατασκευάσθηκαν έτσι ώστε να μπορεί να αναγερθεί ο Ναός σε τρείς ημέρες , σύμφωνα με την προφητεία.
  5. Η Τζερούσαλημ Πόστ στις 13 Ιανουαρίου 2005 λέει " Θα αρχίσουν οι Εβραίοι να λένε "ζήτω ο βασιλεύς". Σύμφωνα με μια ομάδα αποτελούμενη απο 71 εβραίους λογίους που συναντήθηκαν εκείνη την εβδομάδα στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ η ημέρα της στέψης του Μεσία - Βασιλέα του Ισραήλ πλησιάζει ( Ο βασιλέας αυτός θα χριστεί στον τρίτο ναό του Σολομώντα).

3 σχόλια:

Eva F. είπε...

Καλά τα λες....
Καλώς σε βρήκα...
Καλή χρονιά χωρίς αίμα.....
Να είσαι καλά

EVISSA είπε...

πόσο μου αρέσουν τα σενάρια ....

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

FTIAXNOUN TO TRITO NAO TOU SOLOMONTA

http://www.youtube.com/watch?v=1BCYj8C_aVc

SYNC ME @ SYNC GreekBloggers.com
 
www.e-referrer.com